Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Από Σεπτέμβρη...

Αγαπητοί αναγνώστες, followers, πιστοί οπαδοί και γενικά όλοι όσοι παρακολουθείτε τον εν λόγω ιστότοπο, αυτό το post σας αφορά 100%!Η σεζόν (έτσι είναι η χρονιά των δημοσιογράφων, αρχίζει τον Σεπτέμβρη και τελειώνει κάπου στον Ιούλη) έχει φτάσει στο τέλος της και ήρθε - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- η στιγμή της απόδρασης από τις μεγαλουπόλεις.
Προορισμός; Οποιοσδήποτε μακριά από την ζέστη που έχει κυριαρχήσει, από την τηλεόραση και τα δελτία ειδήσεων που ακόμα και τώρα προσπαθούν να κατευθύνουν τους τελευταίους που δεν έχουν φύγει, αλλά μακριά και από μια καθημερινότητα, που έχει καταντήσει τόσο μίζερη, όσο και τα τούρκικα σήριαλ που παίζονται.Μην αγχώνεστε, ούτε εσείς που δώσατε πολλούς αγώνες φέτος υπέρ των δικαιωμάτων σας(και αναφέρω κατά κύριο λόγο τους Αγανακτισμέμους), αλλά κυρίως μην αγχώνεστε εσείς που θέλετε την μαζοποίηση του λαού, είτε πρόκειται για πολιτικούς είτε για ΜΜΕ είτε για τον καθηγητή στο φροντηστήριο που κάνετε θερινά μαθήματα.Το μήνυμά μου για αυτούς είναι ότι η ξεκούραση, η καλοπέραση και η χαλάρωση πρόκειται για ανάγκες του οργανισμού, παρόλα αυτά δεν λειτουργούν όπως η αμνησία.Όταν έρθει ο καιρός, μετά την παύση των διακοπών, όλοι θα ξαναπάρουμε τις θέσεις μας, κάποιοι θα γνωρίσουν νέες καταστάσεις ενώ η πλειοψηφία θα επαναπροσδιοριστεί στους σκοπούς τους. Αυτό σημαίνει πως στον αγώνα για μια καλύτερη χώρα, ένα καλύτερο περιβάλλον ή οτιδήποτε άλλο, θα είμαστε πάλι εκεί, διεκδικώντας και αποκτώντας εν καιρώ.

Προσωπικά, θα δώσω μια ευχή τύπου προπόσεως: Χαλαρώστε γιατί μας αξίζει! Μπορεί να κατηγορηθούμε για αυτό, να προκαλέσουμε απορίες και αμφισβητήσεις, όμως τίποτα από αυτά δεν ενσαρκώνεται στις αντιλήψεις και τα "πιστεύω" μας. Και επειδή το χω ρίψει στο πολύ σοβαρό, ορίστε μια απόδειξη να σας πείσει για την εγκυρότητα των λεγόμενών μου: http://www.youtube.com/watch?v=_i-gcWdBUb8

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
  • Όπως γίνεται αντιληπτό, βρίσκομαι και γω αυτήν τη στιγμή στην προσπάθεια φτιαξίματος της βαλίτσας, η οποία δεν κλείνει.
  • Καλό καλοκαίρι σε όλους τους πολιτικούς μας.Δεν θα αντέξουν από Σεπτέμβρη και πολύ.Μόνη λύση: Να σταματήσουν να μας κοροιδεύουν.Αυτή η τακτική απέτυχε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου