Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!-ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!

21 μέρες διαδηλώσεων..ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ διαδηλώσεων! 15/6 μπήκαν στον αγώνα όλοι μαζί, κανονίζοντας γενική απεργία, θέλοντας να δώσουν έμα μήνυμα πιο ηχηρό από κάθε άλλο.Πλήρης ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Ο μόνος τρόπος να διαλύσουν αυτό το κίνημα των Αγακτισμένων ήταν να εισβάλλουν μέσα σε αυτό.Να κάνουν το πιο απάνθρωπο και ανίδεο πράγμα που μπορεί να γίνει.Να γίνουν όσο πιο αποκρουστικοί γίνονται και να κάνουν το λαό να τρελαθεί εξαιτίας αυτών που εξελίσσονται μπροστά στα μάτια του.Σήμερα λοιπόν, στην γενική απεργία το πραγματοποίησαν.Αφαίρεσαν από τον Έλληνα πολίτη κάθε δικαίωμα...Η ειρηνική διαδήλωση τελείωσε με επιτυχία λοιπόν και τη θέση της πήρε η αναρχία που προκλήθηκε από την ίδια τη Βουλή.
Ντροπή λοιπόν για αυτούς, ηθική νίκη για εμάς.Νίκη που κανένας δεν θα μας αναγνωρίσει..Ούτε ο τύπος ( τουλάχιστον οι περισσότεροι δημοσιογράφοι θα παραμείνουν αδιάφοροι), ούτε φυσικά οι πολιτικοί. Ωστόσο έφτασε η στιγμή που δεν ενδιαφέρει κανέναν η αναγνώριση του δίκιου των αγανακτισμένων..Όταν αφαιρουνται τα δικαιώματα, αφαιρούνται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ και οι Υποχρεώσεις...Εφόσον δεν μπορούμε να διαδηλώσουμε ΟΥΤΕ ειρηνικά δυστυχώ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αλλά ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε και αυτά τα οποία χτες ήταν η βαρετή καθημερινότητα μας.

ΥΓ:Απολογούμαι για την ανοργάνωτη έκφραση συναισθημάτων αλλά ελπίζω να καταλάβετε και να νιωθετε όπως εγώ.

ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΑ...ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ-ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ...ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου