Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: RIKERS ISLAND!!!

Ντάξει, το θέμα με τον Γκομενίκ Στρος Καν έχει ξεφύγει μάλλον από τα φυσιολογικά όρια της πλάκας, αλλά καλό θα ήταν να αναφέρω 2-3 προσωπικές παρατηρήσεις, βλέποντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. είναι υπό κράτηση στις περίφημες φυλακές του Rikers Island (εκεί που αλώνιζε κάποτε ο Lil Wayne).
Προφανώς θα γίνω πολύ βαρετός αλλά πρώτα πρέπει να αναφέρω τι τραβάει ο κακομοίρης και ποια σκληρή τύχη τον έχει βρει και τον βασανίζει.Ξυπνάει στις 6 κάθε πρωί και την αράζει στο κελί του, το οποίο είναι απομονωμένο από τα άλλα, άρα στην ουσία είναι σαν να ζει σε ξενοδοχείο.Δεν φτάνει που είναι μόνος και δεν συναντάει άλλους έγκλειστους, αλλά απασχολεί κιόλας καμιά δεκαριά φύλακες που τον ακολουθούν ακόμα και αν θέλει να κάνει τη δουλειά του (!).Κατά τις 3 βγαίνει βολτούλα και περπατάει ( μόνος και πάλι),ενώ στις 6 βλέπει τηλεόραση σε όποιο καναλάκι θέλει, χωρίς να τσακώνεται με άλλους που θέλουν να δουν Ασημένια Φεγγάρια αντί για δηλώσεις Παπακωνσταντινου για την επιμήκυνση του (χρ) ή (π)- έους! Έπειτα, την αράζει με τα βιβλία του και παίρνει δείπνο ενώ την πέφτει για νάνι στις 11.
Οι επισκέψεις του είναι 3 την εβδομάδα αλλά τον δικηγόρο και τους γιατρούς του τους βλέπει όποτε γουστάρει.Έχει πρόσβαση τόσο σε εφημερίδες, όσο ΚΑΙ σε ίντερνετ αν και κάποιοι συνεχώς λένε ότι δεν έχει καμία πρόσβαση σε υπολογιστή αλλά οι αμερικάνοι τώρα πια είναι σίγουροι και έχουν έγκυρες πηγές ότι το λιωνει ο Στρος Καν μισή ώρα την ημέρα.
Αυτό είναι το πρόγραμμα του Γκομενίκ στις φυλακές.Τώρα θα κάνω μια σύγκριση με σκοπό να βγάλω τον πιο "καλοπερασάκια" του post μου.Είναι, λοιπόν, ο Γάλλος απόγονος του Καζανόβα, ή ο μέσος Έλληνας πολίτης; Είπαμε τι κάνει και πως κακοπερνάει ο πρώτος στην φυλακή-ξενοδοχείο! Ο Έλληνας ξυπνάει το πρωί στις 6, δεν πίνει καν καφέ γιατί το αφεντικό τον θέλει στις 7 στο πόστο του.Χαλάει 20 ευρώ βενζίνη για να φτάσει μέχρι την ωρά της Κηφησίας, τον μπινελικώνουν και εντέλει φτάνει στο γραφειάκι που δεν έχει καν ηλεκτρονικό υπολογιστή.Δεν έχει σημασιά που μπορεί να είναι λογιστής.Καμία! Κατά τις 12 παίρνει ένα τεταρτάκι διάλειμμα, για να πάει να πληρωσει ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ,το ίντερνετ των παιδιών,τις δόσεις του αμαξιού κτλ κτλ.Γυρνάει στη δουλειά,που δεν του δίνει κανείς σημασία και τελικά στις 4 βρίσκεται πάλι στο σπιτάκι του.Τρώει ότι υπάρχει και κοιμάται χωρίς επιτυχία καθώς τα κωλόπαιδα τα κάνουν όλα άνω-κάτω.Το απόγευμα έχει με τη γυναίκα σίδερο-πλυντήριο-σκούπισμα-σφουγγάρισμα-πλύσιμο πιατων και τελειώνει στις 10 όπου θα δει καμιά ωρίτσα ό,τι βλακεία παρακολουθεί ένθερμα η γυναίκα του χωρίς κανένα λόγο για αλλαγή καναλιού.Στις 11 κοιμάται γιατί αύριο έχει πάλι τα ίδια.
Βρήκατε νικητή; Γκομενίκ και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Και έχει γίνει ολόκληρο θέμα πόσο κακοπερνάει και τι βιώνει και τι κάνει και τι ράνει.Αλλά έχουν ένα δίκιο.Ελάχιστο αλλά το έχουν...Για ποιο λόγο; Δεν του έχουν καμαριέρες εκεί.Κρίμα!

ΥΓ: Απίθανα είναι μερικά που έχουν βγει για το όλο θέμα.Το καλύτερο είναι αυτό μακράν: Όλοι οι αρχηγοί των κρατων πηραν τηλέφωνο τον Στρος Καν να δουν τι κάνει.Ο Μπερλουσκόνι πήρε την καμαριέρα!!! Χα χα χα!

Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ
ΥΓ2: Χωρίς σχόλιο...Απλά εικόνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου