Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Εξωτερική πολιτική της Ελλάδας!

Ο μέσος Έλληνας, αυτός που δεν ενδιαφέρεται με πάθος για την πολιτικο-οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά περιορίζεται σε ένα σχόλιο τύπου "Όλα πάνε κατά διαόλου",αποκτάει εθνική συνείδηση και τον διακατέχει εθνική περηφάνια σε κάθε Eurovision, Euro, Mundial, Champions League, Ολυμπαικούς αγώνες αλλά και κάθε φορά που βλέπει τα ξένα Μ.Μ.Ε. να εξυμνούν τα ελάχιστα πράγματα που απέμειναν στην πατρίδα μας και αξίζουν επαίνους (π.χ. ελληνικά νησιά, έργα αρχαίων χρόνων και διάφορα τέτοια). Οπότε από την χτεσινή Eurovision σας παρουσιάζω τους νέους μας εξωτερικούς εχθρούς!
  1. ΣΚΟΠΙΑ ή αλλιώς FYROm ή αλλιώς Πρώην Μακεδόνια που τώρα ΔΕΝ είναι Μακεδονία!!! Ντάξει φτάνουν οι μπηχτές πιστεύω.3 βαθμούς λοιπόν από τη γειτονική μας χώρα προς βορρά, κάτι που δεν είναι καθόλου κολακευτικό για την άποψη μας για αυτους.Στο μέλλον όπου ακούσετε ξανά για αυτήν τη μικρή χώρα, τηρείστε ψυχρή και αδιάφορη στάση.Όχι εχθρική γιατί τουλάχιστον μας έδωσαν κάτι.
  2. ΙΣΡΑΗΛ: Παρακολουθωντας τον χτεσινό διαγωνισμό και ιδιαίτερα τη βαθμολογία είχα στανταράκι το 8-12 του Ισραήλ.Τελικά πήραμε ένα στρογγυλό 0 και τοποθετούμε τους Εβραίους και τις σχέσεις μας με αυτούς στον πάγο!
  3. ΤΟΥΡΚΙΑ: Ντάξει, οι Τουρκοι τι να δώσουν;0 και αυτοί κλασικά.Μία παράκληση: Σταματηστε τα τουρκικα σηριαλ...Δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν διακοπούν όλα λόγω μικρής τηλεθέασης.Το κοινό αποφασίζει με την λογική πάντα.Δεν δίνετε βαθμούς;Δεν βλέπω και γω ασημένια φεγγάρια και κάτι τέτοιες βλακείες.Τελος!
  4. Και δω το νούμερο 1.Όχι δεν είναι η Αγγλία που και από αυτους πηραμε 0.Δεν είναι ούτε η Πορτογαλία, ούτε καν η Σουηδία, που ξέχασαν μάλλον την Παπαρίζου.Αλλά είναι η ΓΑΛΛΙΑ.Ρε Γαλλάκια, 12 σας δώσαμε.12.Όχι 2-3 αλλά 12 στο πιο μουφα τραγούδι της διοργάνωσης.Και μας ανταμείψατε με ένα ωραίο 0. Προσωπικά διαγράφω αυτήν τη χώρα από τον χάρτη.Θα μεγαλώσω τη Γερμανία που μας έδωσε 10 (παίζει και να μας το χρεώσουν extra το δεκαράκι)
Κάτι τελευταίο για τους ακροδεξιους που κυνηγούν τους αλλοδαπους τις τελευταίες μέρες (απροσάρμοστο για τη σκληρή και άδικη αντιμετώπιση τους αλλά επειδή δεν με απασχολεί καθόλου πως θα καταντήσουμε και έχω σιχαθεί να ασχολουμαι έστω για πλάκα με τις αηδιαστικές πράξεις όλων, θα το αναφέρω για χιουμοριστικούς λόγους) : Αν ψήφιζε το Πακιστάν, και κάνατε τέτοιες πράξεις απέναντι τους, δεν θα παίρναμε ουτε μισό πόντο και θα σας κατηγορουσαμε εύκολα.Για αυτό, όταν μπει το Πακιστάν στην Eurovision καλά θα κάνετε να σταματήσετε.Δεν θα χάνουμε 12άρια για πάρτη σας! ( Χα χα χα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου